top of page

DOEL

Overweeg je mij in te zetten als copywriter? Dan maak ik graag nader met je kennis en gaan we in gesprek. Ik luister rustig naar jouw wensen en behoeften. Samen hebben we het over het waarom en het doel van de tekst, zodat ik een goed beeld krijg.

RANDVOORWAARDEN

Zodra we de eerste zaken helder hebben, bespreken we de randvoorwaarden. Denk aan het onderwerp en de doelgroep van de tekst. Wie zijn de lezers en wat vinden ze interessant? Bovendien bespreken we welke zaken wellicht extra aan de orde moeten komen en waar de tekst geplaatst wordt. Ook gaan we in op het uiteindelijke kostenplaatje, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

OPLEVERING

En dan is het aan mij! Ik ga voor jou aan de slag met het schrijven van een passende en prikkelende tekst. Hierin neem ik jouw wensen, doelen en doelgroep uiteraard mee. Op de vooraf afgesproken deadline lever ik de tekst bij jou aan. Zie je dan toch nog wat puntjes van aandacht? Geen probleem. Er is ruimte voor één correctieronde. Dit zodat we samen tot het best mogelijke eindresultaat komen!

Werkwijze: Werk
bottom of page