top of page
Image by Patrick Perkins

TEKSTSCHRIJVER

Een goede tekst schrijf je niet zomaar. Een goede tekst wordt graag gelezen door de juiste mensen, dient een duidelijk doel en past bij jou als persoon of de identiteit van jouw onderneming. Als copywriter heb ik niet alleen verstand van het daadwerkelijk schrijven van de teksten, maar kan ik ook rekening houden met de marketing & communicatie die er eventueel bij komt kijken. Hierdoor kan ik nog beter met je meedenken. Ik help jou om je boodschap helder op papier te krijgen en passende content te creëren.

Tekstschrijver : Werk

"Schrijven is als spelen met woorden"

Tekstschrijver : Citaat

WERKWIJZE

KENNISMAKING

Overweeg je mij in te zetten als tekstschrijver? Dan maak ik graag kennis met je. Ik luister rustig naar jouw wensen en behoeften. Samen hebben we het over het waarom, de lengte en het doel van jouw teksten. Hierna stel ik een offerte voor je op, om te voorkomen dat je achteraf voor een verrassing komt te staan.

JOUW VERHAAL

Zodra we de eerste zaken helder hebben, gaan we verder met elkaar in gesprek. Dit zodat ik jouw verhaal uiteindelijk goed op papier kan zetten. Hierbij houd ik rekening met jouw doelgroep en de kernboodschap die jij wil overbrengen. Bovendien bespreken we welke zaken wellicht extra aan de orde moeten komen.

OPLEVERING

En dan is het aan mij! Ik ga voor jou aan de slag met het schrijven van een passende en prikkelende tekst. Hierin neem ik jouw wensen uiteraard mee. Op de afgesproken deadline lever ik de tekst bij jou aan. Zie je dan toch nog wat puntjes van aandacht? Geen probleem. Er is ruimte voor één correctieronde om tot het best mogelijke eindresultaat te komen.

Tekstschrijver : Werk
bottom of page