Image by Patrick Perkins

COPYWRITER

Een goede tekst schrijf je niet zomaar. Een goede tekst wordt graag gelezen door de juiste mensen, dient een duidelijk doel en past bij de identiteit van jouw organisatie. Als copywriter heb ik niet alleen verstand van het daadwerkelijk schrijven van de teksten, maar kan ik ook rekening houden met de marketing & communicatie die er vaak bij komt kijken. Hierdoor kan ik nog beter met je meedenken. Ik help jou om je boodschap helder op papier te krijgen en pakkende content te creëren.

 

"Schrijven is als spelen met woorden"

 

WERKWIJZE

DOEL

Overweeg je mij in te zetten als copywriter? Dan maak ik graag nader met je kennis en gaan we in gesprek! Ik luister rustig naar jouw wensen en behoeften. Samen hebben we het over het waarom en het doel van de tekst, zodat ik een goed beeld krijg.

RANDVOORWAARDEN

Zodra we de eerste zaken helder hebben, bespreken we de randvoorwaarden. Denk aan het onderwerp en de doelgroep van de tekst. Wie zijn de lezers en wat vinden ze interessant? Bovendien bespreken we welke zaken wellicht extra aan de orde moeten komen en waar de tekst geplaatst wordt. Ook gaan we in op het uiteindelijke kostenplaatje, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan.

OPLEVERING

En dan is het aan mij! Ik ga voor jou aan de slag met het schrijven van een passende en prikkelende tekst. Hierin neem ik jouw wensen, doelen en doelgroep uiteraard mee. Op de vooraf afgesproken deadline lever ik de tekst bij jou aan. Zie je dan toch nog wat puntjes van aandacht? Geen probleem. Er is ruimte voor één correctieronde. Dit zodat we samen tot het best mogelijke eindresultaat komen!