top of page
Image by Patrick Perkins

TEKSTSCHRIJVER

Een goede tekst wordt graag gelezen door de juiste mensen, dient een duidelijk doel en past bij jou als persoon of de identiteit van jouw onderneming. Als copywriter heb ik niet alleen verstand van het daadwerkelijk schrijven van de teksten, maar kan ik ook rekening houden met de marketing & communicatie die erbij komt kijken. Hierdoor kan ik nog beter met je meedenken. Ik ga graag met je in gesprek, zet jouw boodschap helder en begrijpelijk op papier en creëer passende content die aansluit bij jouw verhaal.

Tekstschrijver : Werk

Kaia Hannolainen - ​yoga, meditatie & coaching

'Rosalie heeft mij met de teksten voor op mijn website geholpen. Op basis van ons gesprek wist ze de rode draad en kern van mijn verhaal in begrijpelijke en alledaagse woorden te zetten. Het was heel prettig en zorgeloos om met haar samen te werken: ze was duidelijk over het proces, haar eigen kunnen en leverde wat was afgesproken. Ze hield rekening met mijn feedback en heeft goed meegedacht.
Ik werk graag weer met haar samen!'


www.olemine.nl

Tekstschrijver : Citaat
Green Typewriter

KENNISMAKING

Overweeg je mij in te zetten als tekstschrijver? Dan maak ik graag nader kennis met je. Ik luister rustig en nieuwsgierig naar jouw wensen en behoeften. Samen hebben we het over het waarom, de lengte en het doel van de teksten. Hierna stel ik een passende offerte voor je op, om te voorkomen dat je achteraf voor een verrassing komt te staan.

JOUW VERHAAL

Zodra we de eerste zaken helder hebben, gaan we verder met elkaar in gesprek. Dit zodat ik jouw verhaal uiteindelijk goed op papier kan zetten. Hierbij houd ik rekening met de doelgroep en de kernboodschap die je wenst over te brengen. Bovendien bespreken we welke zaken wellicht extra aan de orde moeten komen.

OPLEVERING

En dan is het aan mij! Ik ga voor je aan de slag met het schrijven van passende en prikkelende teksten. Op de vooraf afgesproken deadline lever ik de teksten weer bij jou aan. Zie je dan toch nog wat puntjes van aandacht? Geen probleem. Er is ruimte voor één of meerdere correctierondes om samen tot het best mogelijke eindresultaat te komen.

Tekstschrijver : Werk
bottom of page